LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Esittely

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Esittelybanneri.jpg

Toimintaa lapsille, nuorille ja perheille

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri eli tuttavallisemmin LUP on suurin Luonto-Liiton kahdeksasta piirijärjestöstä. Järjestämme leirejä, retkiä, kursseja ja erilaisia ympäristöaiheisia tempauksia. Osa toiminnastamme on suunnattu lapsille ja perheille, monet retket ja kurssit taas nuorille tai suunnilleen alle 30-vuotiaille. Tutustu tarjontaamme, ole hyvä!

Lasten- ja nuortenleirimme ovat joka kesä suosittuja. Tarjolla on noin viikon pituisia telttaleirejä Bengtsårin saarella eli Benkussa Hankoniemen pohjoispuolella sekä päiväleirejä Helsingissä Pauligin huvilalla. Lisäksi aluejärjestömme ENY ja VaLu järjestävät leirejä eri puolilla Etelä-Suomea.

Sydäntalven hiihtoretki Pohjois-Karjalaan on järjestetty jo viitenä talvena peräkkäin.

Retkitoimintamme on aktiivista ja monipuolista. Järjestämme kaikenlaisia retkiä parin tunnin päiväkävelyistä viikon mittaisiin erämaavaelluksiin. Silloin tällöin saatamme suunnata ulkomaillekin, kuten Viron parhaille lintupaikoille tai Venäjän Karjalan aarniometsiin. Suurin osa retkistämme on suunnattu nuorille (n. 15-29v), mutta mukaan mahtuu toimintaa myös koko perheelle.

Kursseillamme opit tuntemaan vaikkapa lähialueen lintuja ja muuta lajistoa. Lastenohjauksesta kiinnostuneille järjestämme erilaisia ympäristökasvatuskursseja. Aloitimme myös ympäristöaiheisen lukupiirin.

Luontokerhoissamme pääset tutustumaan luonnon ihmeisiin tutun ohjaajan opastamana. Kerhot kokoontuvat tavallisesti kerran viikossa. Järjestämme myös muita lastentapahtumia.

Liity jäseneksi

Uudenmaan piiriin kuuluvat automaattisesti kaikki Uudenmaan alueella asuvat Luonto-Liiton jäsenet. Voit liittyä Luonto-Liiton jäseneksi kätevästi tästä linkistä. (Osoitteenmuutoksen teet helpoiten osoitteenmuutoslomakkeella).

Uudenmaan piirin alueella toimii kaksi aluejärjestöä, Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat eli ENY ja Vantaan Luonnonystävät eli VaLu. Katso lisätietoja yhteystiedot-sivulta.

Yhdessä aluejärjestöjen kanssa LUP julkaisee 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvää sähköistä jäsenkirjettä, josta ilmenevät uusimmat kuulumiset ja tapahtumat. Ilmoita siis sähköpostiosoitteesi lup@luontoliitto.fi jos olet LUPin jäsen etkä kirjettä ole saanut!

Jäsenkirjeen lisäksi LUPin pääasiallisina tiedotuskanavina toimivat verkkosivut sekä avoin sähköpostilista, jolla tiedotetaan jatkuvasti LUPin toiminnasta.

Facebook:

LUP on nyt myös Facebookissa! Liity faniksemme.

Katso myös Luonto-Liiton yhteiset Facebook-sivut.

Myös Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ja Vantaan Luonnonystävät ovat Facebookissa!