LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Sähköpostilista

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun

LUP-lista

Haluatko tietää, mitä LUPissa on meneillään? Pelkäätkö kiinnostavien tapahtumien valuvan sormien välistä? Tahdotko elää ajan hermolla?

Jos vastaus on kyllä, liity mitä pikimmin Luonto-Liiton Uudenmaan piirin sähköpostilistalle lup-lista(@)luontoliitto.fi.

Listalta saat uusimmat tiedot LUPin, ENYn ja VaLun toiminnasta sekä muista Uudenmaan aluetta koskevista Luonto-Liiton tapahtumista. Listalla voit myös tiedottaa omista tapahtumistasi, ja keskustella kaikesta Luppiin liittyvästä.

Leirilista

Lupin leirilistalla lup-leirit(@)luontoliitto.fi keskustellaan Lupin, Enyn ja Valun leireistä ja ihan kaikkeen niihin liittyvästä.

Retkilista

Retkilistallamme retkilista(@)luontoliitto.fi suunnitellaan retkiä. Liittymällä kuulet retkistä jo ennen kuin niitä mainostetaan muualla, ja voit hyvin esittää omia ideoitasi tai toiveitasi ja muutenkin osallistua keskusteluun.

Liittyminen ja eroaminen

Näin liityt listalle:

Lähetä sähköposti osoitteeseen majordomo@luontoliitto.fi siitä osoitteesta, jolla haluat listalle liittyä. Kirjoita sähköpostin viestiosioon seuraavasti:

subscribe listan-nimi

Näin poistut listalta:

Lähetä sähköposti osoitteeseen majordomo@luontoliitto.fi siitä osoitteesta, jolla olet listalla jolta haluat poistua. Näet listan nimen mistä tahansa listapostin vastaanottajakentästä (To:-kenttä). Kirjoita sähköpostin viestiosioon seuraavasti:

unsubscribe listan-nimi