LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Lapset

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lapsibanneri.jpg


Tulossa

Retkitoimintaa perheille

3.2 Lumijälkiretki Keskuspuistossa

Kokoonnumme Maunulan uurnalehdon tuntumaan 3.2. klo 10.00. Tutkimme talven taikaa ja eläinten jälkiä. Liikumme poluilla ja osallistujen mahdollisuuksien mukaan metsässä. Keistä näämme merkkejä? Osaatko kurkistaa oksistoihin? Tule perheesi kanssa mukaan ihmettelemään talven otuksia. Ota mukaan eväät ja kuumaa juotavaa; voimme lämmitellä risukeittimen valossa metsän suojassa. Toivottavasti tulee vielä paksulti uutta lunta! Ohjaajana ympäristökasvattaja Milla Tuormaa, ilmoittautumiset info@kiertavaluontokoulu.fi


Kaikista lastentapahtumista lisätietoja:

Krista Kuisma
Ympäristökasvatusvastaava
puh. 040-1651 908
lup-lapset(@)luontoliitto.fi

Menneitä tapahtumia

  • 6.10 Hanhiretki Viikkiin 10-13

Tapaamme Gardenian pihalla. Tarkkaillemme lintuja ja juttelemme lintujen muutosta. Lisäksi koemme syyselämyksiä ja syömme eväät luonnonhelmassa.

Retket ovat ilmaisia, retkille ilmoittuatuminen lupiin tai vetäjälle Milla Tuormaalle: info@kiertavaluontokoulu.fi, lisää retkiä ja tapahtumia perheille ja lapsiryhmille löytyy kotisivuilta www.kiertavaluontokoulu.fi

Sunnuntaina 14.10.2012 Syysmyrsky

Syysmyrsky2012.jpg

Tuttu vuotuinen Syysmyrsky-seikkailu järjestetään sunnuntaina 14. Lokakuuta klo 10-14! Kaikille avoin lasten ja lastenmielisten jännittävä tapahtuma järjestetään tulevana syksynä Pauligin huvilan idyllisessä pihapiirissä, Taka-Töölössä osoitteessa Mechelininkatu 36. Tule mukaan suunnittelemaan kivaa toimintaa ja viettämään hauska päivä luontoaiheisten rastien parissa.

LA 25.8. Espoo-päivän luontopolku Latokaskessa koko perheelle klo 10-13 Rasteilla luontoon liittyviää toimintaa, mm. pikkutehtäviä, ympäristötaidetta, lähiluontoon tutustumista, syksyn sadon maistelua ym.


17.5.2012 Vainupäivä Keväinen lasten luontotapahtuma Vantaalla Ankkapuistossa helatorstaina.

Kevättuuli-kiertue

Luonto-Liittolaiset jalkautuivat kertomaan keväisen luonnon heräämisestä alakoulujen 4. luokille. Tunneilla oli luontotietoa, leikkejä ja harjoitteita.

Lauantaina 17.12.2011 klo 11-15 Koko perheen pikkujoulut

Tuo lapsesi ja itsesi viettämään pikkujouluja Pauligin huvilalle Sibeliuksen puistoon (os. Mechelininkatu 36, 00260 Helsinki). Luvassa mukavaa joulutunnelmaa ja puuhaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.


  • Luontokerhot on taas aloittaneet! Seuraa kerhosivua ja ilmoittaudu mukaan! Voit myös kysyä meiltä luontokerhoa omalle alueellesi, ellei sopivaa vielä löydy.


9.10. SYYSMYRSKY

Tervetuloa Luonto – Liiton Syysmyrsky-seikkailuun sunnuntaina 9. Lokakuuta klo 10-14!

Kaikille avoin lasten ja lastenmielisten jännittävä Syysmyrsky-tapahtuma järjestetään tänä vuonna Villa Elfvikissä, Espoon Laajalahdessa (Elfvikintie 4). Tule viettämään hauska päivä luontoaiheisten rastien parissa. Tarjolla isoja ja pieniä luontoelämyksiä koko perheelle. Tapahtuma on ilmainen!

Huom! Samaan aikaan Elfvikissä myös Luomua läheltä-tapahtuma!!

Kevättuuli-kiertue

Luontoliittolaiset jalkautuvat taas kertomaan keväisen luonnon heräämisestä alakoulujen 4. luokille. Tunneilla on luvassa luontotietoa, leikkejä ja harjoitteita. Tunnit pidetään huhti-toukokuussa viikoilla 16-20. Lähettilääksi ilmoittautumiset ja Tuntitilaukset: lup-lapset(at)luontoliitto.fi tai 040-1651 908/ Krista

15.5. Vainupäivät

Lasten luontoseikkailu Vainupäivät järjestetään Pauligin huvilalla Helsingissä osoitteessa Mechelininkatu 36, Töölö klo 11-15. Metsäteemainen rastirata huvilan pihapiirissä, työpajoja ja kahvila. Tapahtuma on ilmainen. Tervetuloa! Lisätietoja: Krista Kuisma lup-lapset(at)luontoliitto.fi tai 040 - 165 1908

10.10. Syysmyrsky - lasten luontoseikkailu.

Rastirata ja hauskaa luontoaiheista puuhaa.

13.5.2010 Vainupäivät

Perinteinen keväinen lasten luontotapahtuma pidettiin klo 11-15 Villa Elfvikissä Espoon Laajalahdessa (Elfvikintie 4).
Teemana oli tänä vuonna luonnon monimuotoisuus. Luonnon supersankarit pysäyttivät monimuotoisuuden vähenemisen huimilla supervoimillaan. Katso kuvat: Supersankarit