LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Luontokerhot

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjattu sivulta Luontokerho
Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun


KOKO PERHEEN LUONTOKERHO

Luonto-Liiton ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto Puistolan yhteistyössä toteuttama koko perheen Luontokerho alkaa 21.3.2013 klo 17.30! Perheiden omassa luontokerhossa retkeillään, askarrellaan, tutkitaan ja ihmetellään luontoa. Kerho kokoontuu Tapulin leikkipuistossa (Moisiontie 18) to 21.3., 4.4., 18.4., 25.4., 2.5. (retki Eläinmuseoon klo 16-18), 16.5., 23.5. ja 30.5.aina klo 17.30-19. Kerholaiset tekevät lisäksi yhteisen luonto-/seikkailuretken yhteisesti sovittuna aikana esim. Viikkiin.

Kerhon kohderyhmänä ovat alle kouluikäiset lapset perheineen. Isommat ja pienemmät sisarukset ovat tervetulleita mukaan! Kerhomaksu 45€ / perhe.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kerhonohjaajalle: vilma.wallinmaa(at)gmail.com Ilmoittaudu mukaan viimeistään ti 19.3!

2.4. : KERHO ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYSI.

Haetaan luontokerhon ohjaajia!

Luonto – Liiton Uudenmaan piiri ry etsii Vantaalla järjestettäville luontokerhoille ohjaajia!!


Luonto – Liiton Uudenmaan piiri ry etsii Vantaalla järjestettäville luontokerhoille ohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.5.2013 asti.

Luontokerhot kokoontuvat kouluilla kerran viikossa, kerhosta riippuen kello 12-16 välisenä aikana ja kerhokerta kestää 1,5 tuntia. Kerhossa on yhtä ohjaajaa kohti max. 10 lasta. Etsimme kerhopaikat mielellään valittujen ohjaajien kanssa yhdessä, jotta matkat eivät käy raskaiksi.

Toivomme ohjaajalta kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn, ympäristökasvatukseen ja luontoon. Työ sopii esimerkiksi osa-aikatyöksi opiskelijalle ja on hyvää työkokemusta erityisesti opettajaksi aikoville.

Ohjaajiksi valituille järjestetään perehdytys ennen kerhon alkua sekä koulutus joulukuun alussa, jossa käydään tarkemmin läpi kerhon ohjaamisessa tarvittavaa ympäristökasvatuksen teoriaa ja käytäntöä.

Kerho-ohjaajan palkka on 100 euroa kuukaudessa/kerho. Lisäksi tarjoamme suunnittelun tueksi materiaaleja ja lisäkursseja.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen lup-lapset@luontoliitto.fi.

Liitä mukaan toiveesi kerhon sijainnista ja sinulle parhaiten sopivista arkipäivistä.

Lisätietoja: Krista Kuisma p. 040 165 1908


Luontokerhojen lukuvuosi 2012-2013

Katso myös lastentapahtumat.


Syksyllä 2012 luontokerhot aloittavat toimintansa syyskuun alussa eri puolilla Uuttamaata. Jos uuden kerhon perustaminen lähikoulullesi, kerhoon osallistuminen tai kerhon ohjaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä toimistoon: Krista Kuisma 040 165 1908 / lup-lapset@luontoliitto.fi.

Lupissa toimii vuosittain useita lasten luontokerhoja. Kerhot ovat iloista yhdessäoloa, kädentaitoja, elämyksiä, pieniä retkiä ja luonnon tutkailua.

Joka viikko on luvassa mukavaa puuhaa ja elämyksiä. Kerhoissa luupitellaan ötököitä, painetaan kangaskasseja, kylvetään oma yrttitarha, seikkaillaan öisellä tähtiretkellä, nikkaroidaan lintulauta tai istutaan nuotiolla ja paistetaan tikkupullaa. Tarjoamme lapsille mukavia elämyksiä lähiluonnossa samanikäisten kavereiden kanssa.

Yleistä luontokerhoista: Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 1,5 h kerrallaan koulussa tai nuorisotilassa. Kerhomaksu on 50 € / lukukausi (perhekerho 90 € / lukukausi). Lisäksi toivomme kerholaisten liittyvän Luonto-Liiton jäseneksi, jolloin jäsenetuina saa mm. Sieppo -lastenlehden ja alennuksia Luonto-Liiton tapahtumista. Jäseneksi liityt helpoiten tästä linkistä.


Tahdotko tietää lisää luontokerhosta? Lue Kysymyksiä luontokerhoista .

Ilmoittautumiset: Kerhoihin ilmoittaudutaan osoitteeseen lup-lapset(@)luontoliitto.fi tai 040 165 1908/Krista Kuisma

Haluatko kerhonohjaajaksi

Etsimme luontokerhoihimme jatkuvasti uusia ohjaajia!! Ohjaajaksi pääset suorittamalla Luonto-Liiton luontokerhon ohjaajakurssin (ks. kurssikalenteri) tai jos sinulla on muuten runsaasti kokemusta kerhon vetämisestä. Kerhonohjaajat ovat palkattuja työntekijöitä.

Tulevista kerhonohjaajakursseista, kerhon ohjaamisesta ja kerhonohjaajien täydennyskoulutuksesta saat lisätietoja ympäristökasvatusvastaava osoitteesta lup-lapset(@)luontoliitto.fi ja puh. 040-1651 908/ Krista.

Ohjaajasivusto

Merin kerho2.jpg