LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Syysleirit2012

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

SYYSLOMALLA LUONTOLEIRILLE!

Järjestämme koululaisten syyslomalla 2012 kaksi lasten luontoleiriä.

Ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot leiritietojen alla.


* Lasten luontoleiri 8-12 -vuotiaille Sierlassa 18.-21.10.2012

Syysleirillä eletään hauskaa ja jännittävää leirielämää! Ohjelmaan kuuluu kaikenlainen luonnossa puuhailu. Leirillä mm. tutkitaan ympäristöä, kartutetaan hauskalla tavalla luonnontuntemusta, pelataan, leikitään, retkeillään, saunotaan ja nautitaan syysluonnosta. Majoitus sisätiloissa omassa makuupussissa.

Aika ja paikka: 18.-21.10.2012 (to-su), Sierlan leirikeskus Nummi-Pusulassa

Hinta: 120 € / 100 € (LL:n jäs.), sis. ohjelman, materiaalit, monipuolisen kasvisruuan, sisämajoituksen, yhteiskuljetuksen Helsingistä ja Espoosta sekä tapaturmavakuutuksen. Sisaralennus -10 e.


* Lasten syyspäiväleiri 7-12 -vuotiaille Villa Elfvikissä 18.-20.10.2012

Syysloman päiväluontoleirillä tutkitaan ja ihmetellään syksyistä lähiluontoa, leikitään, askarrellaan, taiteillaan, pelataan ja retkeillään. Leiripäivä alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. Lauantaina ohjelmassa on luontoretki koko perheelle. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti Luonto-Liiton jäsenille. Voit liittyä jäseneksi ennen leiriä, jos et vielä ole! Lisätietoja jäsenyydestä: www.luontoliitto.fi/tulemukaan


Aika ja paikka: 18.-20.10.2012 (to-la), Villa Elfvikin Uikunpesä Laajalahdessa, os. Elfvikintie 4

Hinta: 50 euroa, sis. ohjelman, materiaalit, monipuolisen kasvisruuan (lounas ja välipala), ja tapaturmavakuutuksen. Sisaralennus -5 e. Lauantain perheretkellä erillinen maksu perheenjäsenille.
LEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN

Leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella tai sähköpostitse. Nettilomake löytyy täältä:

www.luontoliitto.fi/luppi/Enyn_leiri-ilmot2012.html

Sähköposti-ilmoittautumiset järjestösihteeri Anna Diallollle: anna.diallo (at) luontoliitto.fi

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:

- mitä leiriä ilmoittautuminen koskee

- leiriläisen nimi ja syntymäaika

- postiosoite

- mahdolliset allergiat, erityisruokavaliot, sairaudet tai muut huomioitavat seikat

- huoltajan yhteystiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (puhelinnumeron on oltava sellainen, josta tavoittaa myös leirin aikana)

- onko leiriläinen Luonto-Liiton jäsen

- osallistuuko leiriläinen Sierlan leirin yhteiskuljetukseen (ei siis koske päiväleiriä)

Lisätietoja puhelimitse: 050 407 2969 / Anna Diallo

Leireille voi ilmoittautua niin pitkään, kun tilaa riittää. Kun leirit tulevat täyteen, voimme ottaa ilmoittautumisia jonoon peruutuspaikkoja varten.

Ilmoittautuneille lähetetään leiriä ennen leirikirje, josta selviää tarkempia tietoja leiristä, mm. aikataulut, varustelista ja leirinjohtajan yhteystiedot. Leirikirjeen mukana tulee myös lasku osallistumismaksusta.


LEIRIEN PERUUTUSEHDOT

Leirimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tämän jälkeen tulleiden peruutusten leirimaksu palautetaan vain pätevästä syystä. Sairaustapauksissa vaadimme aina lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksen. Jos leirimaksu ei ole maksettu eräpäivään mennessä, leirille voidaan ottaa seuraavana jonossa oleva tilalle. Peruutuksesta on kuitenkin aina myös ilmoitettava toimistollemme, pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jos maksuista tai peruutuksista tulee kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä toimistoomme, p. 050 407 2969 / eny(at)luontoliitto.fi.

Huom! Vähävaraisille voidaan myöntää alennusta leirimaksusta. Joillakin perheillä voi olla mahdollisuus saada tukea leirimaksuun kaupungin sosiaalityön kautta.