LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Nuortenleiritapaaminen 2012

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nuortenleiritapaaminen 2012.jpg

Hei, rakkaat leiriläiset!

Tervetuloa LUPin kolmen nuortenleirin (Pumpuli, TeNu, Lemi) yhteistapaamiseen Kattilajärven leirikeskuksessa Nuuksiossa 6.-7.10.2012 tapaamaan vanhoja ja uusia kavereita ja muistelemaan Benkun ja Lemin kesää.

Viikonloppu Kattiksella vietetään syksyisissä leiritunnelmissa, eli luvassa on mm. tikunryöstöä, puihin kiipeilyä, leikkejä, työpajoja, retkeilyä ja saunomista. Ja tottakai paljon tuttuja leiritovereita kesältä.

Mukaan on tulossa porukkaa useammalta leiriltä, joten myös uusien kavereiden tapaamisen riski voi olla olemassa!

Kattilajärvelle lähtee yhteinen bussikuljetus Espoon keskuksesta (rautatieaseman laiturin 1 luota) lauantaina 6.10. klo 10.05. Kuljetukseen ehdit sopivasti Helsingistä klo 9.37 lähtevällä U-junalla. Paluubussi Kattikselta lähtee sunnuntaina klo 14 ja on Espoon keskuksessa n. 14.30.

Kattikselle voi tulla ja sieltä lähteä myös omalla kyydillä tai julkisilla ja kävellen (bussi 85 Espoon keskuksesta Solvikin pysäkille, sieltä kävelyä muutama kilometri). Ilmoitathan tästä tapaamisen järjestäjille etukäteen!

Ilmoittautuminen

Varmistathan tulosi tapaamiseen ilmoittautumalla viimeistään tiistaina 2.10. sähköpostitse Ilmari Karoselle (osoite nospam@vyznev.net). Kerro viestissä:

  • Kuka olet ja millä leirillä olit?
  • Onko sinulla allergioita tai erityisruokavaliota? (Tapaamisessa tarjotaan Luonto-Liiton yleiseen tapaan herkullista kasvisruokaa, eli kasvissyöntiä ei tarvitse erikseen ilmoittaa.)
  • Osallistutko yhteiskuljetuksiin, vai tuletko tai lähdetkö pois omalla kyydillä tai julkisilla?
  • Kerro myös puhelinnumerosi, että voimme tarvittaessa soittaa sinulle.

Ota mukaasi makuupussi ja -alusta (jos jäät yöksi), saunakamat ja säänmukaiset metsässä liikkumiseen sopivat vaatteet. Toivomme tulijoiden myös osallistuvan ruoka- ja matkakulujen kattamiseen 10 € summalla / henkilö.

Katso myös leiritapaamisen Facebook-sivu.

Nähdään Kattiksella!