LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Nuortenleirit

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Benkun kesä 2013

Nuoret2005.jpg

Benkussa pääset viikoksi irti kaupungin arjesta. Benkku eli Bengtsår sijaitsee Hangossa, Hankoniemen pohjoisreunalla Santalan kohdalla. Kauniilla saarella koet luontoelämyksiä turvallisessa porukassa ja tutustut uusiin ystäviin. Leirillä retkillään, uidaan, hymnitään, istuskellaan nuotiolla, rapsutellaan possuja ja muita leiriläisiä ja chillaillaan kauniilla Benkun saarella. Osaava ohjaajaporukka pitää huolen, että viihdyt ja että kaikki sujuu turvallisesti.

Leiripäivät 2013

  • 29.6. - 6.7. Luontoleiri 12-14-vuotiaille
  • 6.- 13.7. Luontoleiri 13-17-vuotiaille

Lisäksi:

  • 13.-17.7. Talkooleiri nuorille ks. mainos alinna

Leireille on bussikuljetus Helsingistä Rautatientorilta. Ruokailemme kahdesti päivässä leirisaaren keittiössä, aamu- ja iltapalat nautimme leiripaikallamme. Leireille lähdetään aamulla klo 9.00 ja paluupäivänä olemme takaisin Rautatientorilla n. klo 13.00. Nuortenleirien hinta on 140€ Luonto-Liiton jäseniltä ja 165€ muilta. Sisaralennus 10€. Hinta sisältää leiriohjelman, täysihoidon, kuljetukset Helsingistä, materiaalit ja tapaturmavakuutuksen. Helsinkiläiset voivat hakea 28.3. asti (huomattavaa) tukea leirimaksuun sosiaalivirastosta.


Ilmoittautumiset ja lisätietoja
ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA.


Kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • nimi ja syntymäaika
  • osoite
  • huoltajan nimi, ja puhelinnumero leirin aikana
  • onko leiriläinen Luonto-Liiton jäsen tai perhejäsen
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat, muu erikoisruokavalio
  • muuta tärkeää, joka leirinjärjestäjän on hyvä tietää

Kuvia nuortenleireiltä

* 13.-17.7. Talkooleiri

Lähde kesän hauskimmalle leirille! Neljä päivää leppoisaa talkoilua Benkussa. Kunnostamme Sofianlehdon leiripaikkaa rennolla otteella, syömme neljästi päivässä, yöt nukumme mukavasti leirin teltoissa. Hinta sisältää täysylläpidon telttamajoituksella, tilausajomatkat Helsingistä, rakot käsiin, ja talkoovakuutuksen. Lähtö Helsingistä tilausbussilla la klo 9, paluu ke klo 13. Tämän kaiken saat älyttömään hintaan 20€! Leiri on suunnattu pääosin nuorille (n. <30v). Ilmoittautumiset ja lisätietoa Petro Pynnöseltä lupätluontoliittopistefi tai 040-165 1907.