LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Linturyhmä

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Ohjaussivu
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Nuorten linturyhmä alkaa helmikuussa 2013

Uudenmaan piirin linturyhmä on keväällä Vantaalla toimintansa aloittava 13-19-vuotiaille suunnattu ryhmä. Kaikki ikäryhmään kuuluvat linnuista kiinnostuneet ovat tervetulleita ryhmään. Tarkoitus on kehittää lintutietämystä yhdessä, joten ryhmä sopii hyvin nimenomaan aloittelijoille.


Tornipollot Petro Pynnonen.jpg

Kuva: Petro Pynnönen


Linturyhmä tekee noin yhden linturetken kuussa. Tällöin pääsemme ihastelemaan siivekkäiden laajaa kirjoa. Suunnilleen kerran kuussa keräännymme suunnittelemaan uusia retkiä ja kehittelemään muita ideoita. Kevään aikana pidämme muutaman lintukurssi-illan, joissa kokoonnumme kuuntelemaan linnuista kertovaa asiantuntijaa. Jos olet 13–19-vuotias lintutietoa janoava nuori, linturyhmä on tarkoitettu juuri sinulle!

Linturyhmän tapahtumia:

  • Linturyhmän retki Suomenojan lintupaikoille la 9.3. alkaen klo 11! Tervetuloa mukaan, vaikka et ehtinytkään ensimmäiseen tapaamiseen. Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen markus.seppala(ät)luontoliitto.fi, niin saat lisätietoa tapaamispaikasta ja -ajasta.

Menneet:

  • Ensimmäinen kokoontuminen on ke 6.2.2013 klo 17.30 Tonttulan nuorisotalossa, os. Ratatie 2, Vantaa. Tonttula on vaalea ja kotoisa puutalo Tikkurilan juna-aseman vieressä. Toivomme, että ilmoitat tulostasi viim. 3.2.2013 sähköpostilla osoitteeseen toimisto@valu.fi. Ei kuitenkaan haittaa, jos unohdat ilmoittautua, voit silti tulla mukaan!


Linturyhmä on mainio keino tutustua uusiin lintuihin ja ihmisiin! Tervetuloa mukaan!