LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

LUPsakki

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa lupsakkaan tapahtumaan 30.11.-2.12.2012!

Banneruusien.jpg

Haluaisitko tavata ihmisiä vaihteeksi irl? Haluatko keskustella ympäristöasioista ja saada fiksua vastakaikua? Haluatko tehdä jotain ympäristön puolesta ja vieläpä porukalla?

Jos vastasit kyllä, sun kuuluu tulla mukaan Lupsakkiin! Lupsakki on kaikille Luonto-Liiton jäsenille tarkoitettu hyvän meiningin viikonloppu Helsingin Uutelassa Meriharjun huvilalla! Meriharju on upea huvila meren rannalla. Lähde viettämään menoa rentoa ja tutustumaan uusiin kavereihin. Lupin eri toimintaryhmät kohtaavat ja uutta toimintaa suunnitellaan. Illalla voi saunoa ja aamulla voi käydä retkellä, ihan omaan tahtiin. Oma kokkimme valmistaa meille herkullista kasvisruokaa.

Yhteistapaaminen Vuosaaren metroasemalla pe 30.11. klo 18, paluu Vuosaareen sunnuntaina klo 15. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan, kunhan vain ilmoitat siitä Luppiin. (Metro ei kulje la-su, korvaava bussi 99V kulkee kymmenen minuutin välein Rautatientorilta)

LUP tarjoaa ruoat ilmoittautuneille! Yöpymistä varten tarvitset yöpymisvälineet, saunomista varten saunomisvälineet. Hinta: 0 euroa. Ilmoittaudu heti, jottet missaa tätä! Yöpymispaikkoja on rajallinen määrä. Ilmoittautumiset Petrolle 28.11. mennessä: lup@luontoliitto.fi tai 040-1651907. Ilmoita samalla ruoka-allergiatietosi. Jos alla ei näy karttaa, Meriharjun löydät kartalta tästä linkistä

Ei muuta kuin makuupussi kainaloon ja klyyvari kohti Meriharjua!