LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Kerhonohjaajahaku

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Haetaan luontokerhon ohjaajia!

Luonto-Liitto etsii ohjaajia lasten luontokerhoille kevätlukukaudeksi 2010. Kerhot kokoontuvat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Ohjaaja voi valintansa mukaan ohjata joko yhtä tai useampaa kerhoa. Joihinkin kerhoihin tarvitaan kaksi ohjaajaa, joten ohjaajaksi voi hakea myös kaksi henkilöä samalla hakemuksella.

Kerho kokoontuu kerran viikossa ja kerhokerta kestää 1,5 tuntia. Suurin osa kerhoista on iltapäiväkerhoja, jotka kokoontuvat kouluilla. Toivomme ohjaajalta kiinnostusta lasten kanssa työskentelyä, ympäristökasvatusta ja luontoa kohtaan. Kerhon vetäminen sopii esimerkiksi opiskelijalle osa-aikatyöksi ja on hyvää työkokemusta erityisesti opettajaksi aikoville.

Edellytämme, että ohjaaja sitoutuu kerhon vetämiseen koko lukukaudeksi. Kerho-ohjaajan palkka on 10 euroa/tunti.

Ohjaajille järjestetään kaksipäiväinen koulutus 9.-10.1.2010 Nuorten luontotalolla Helsingissä. Koulutuksessa käydään läpi kerhon vetämisessä tarvittavaa ympäristökasvatuksen teoriaa ja käytäntöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.1. mennessä osoitteeseen lup-lapset@luontoliitto.fi. Liitä mukaan toiveesi kerhon sijainnista ja sinulle sopivista kerhoajoista.


Lisätiedot: Milja Laine, vt. lastentoiminnan koordinaattori, milja.laine@luontoliitto.fi