LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Järjestösihteeri

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Haetaan järjestösihteerin sijaista

Haemme järjestösihteerin äitiysloman sijaista kokopäiväiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.–31.10.2013. Järjestösihteerinä työhösi kuuluu lasten ja nuorten ympäristötoiminnan ja luontoharrastuksen edistäminen paikallistasolla. Tehtävänäsi on vastata Luonto-Liiton Espoon ja Vantaan paikallisjärjestöjen asioista niin järjestöhallinnon kuin toiminnankin osalta. Organisoit luontoleirejä, retkiä, kursseja ja muita tapahtumia, kehität nuorten ympäristötoimintaa, koordinoit tiedotusta ja vastaat yhdistyshallinnosta ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Tarjoamme mielekkään työn miellyttävässä miljöössä. Luonto-Liitossa työskentelet yhteisen ympäristömme puolesta.

Edellytämme kokemusta järjestötoiminnasta, hyviä viestintätaitoja ja taloushallinnon osaamista. Etuna pidämme Luonto-Liiton toiminnan tuntemusta ja kokemusta nuorisotyöstä. Palkka: 1800€/kk.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 22.10. klo 16 mennessä Luonto-Liiton Uudenmaan piirin toiminnanjohtajalle Petro Pynnöselle osoitteeseen: lup@luontoliitto.fi

Haastattelut 1.-2.11.2012. Työhön valitulle järjestetään perehdytys marraskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Järjestösihteeri Anna Diallo, p. 050 407 2969 Toiminnanjohtaja Petro Pynnönen, p. 040 165 1907