LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Ajo-ohje Benkkuun

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

LUPin leireille on yhteinen bussikuljetus Helsingistä, mutta joskus leiriläinen voidaan joutua tuomaan tai hakemaan suoraan leirisaaren rannasta. Alla on tätä varten lyhyt ajo-ohje Helsingin (ja käytännössä kaikkien muiden manner-Suomen kaupunkien, paitsi Hangon) suunnasta Bengtsårin rantaan.

Voit katsoa ajo-ohjeita myös Googlen tai Eniron karttapalvelusta tai Bengtsårin leirisaaren sivuilta.

  1. Aja tietä 25 (Hankoniementie) länteen, kunnes olet n. 13 km päässä Hangosta.
  2. Käänny Santalan tienhaarasta oikealle (Santalan Kartanontielle) ja aja sitä länteen n. 2 km.
  3. Noin 2 km päästä tienhaarasta Santalan Kartanontie kääntyy hieman vasempaan päin (ja liittyy myöhemmin taas Hankoniementiehen). Mutkasta oikealle (pohjoiseen) lähtee pieni hiekkatie (Bengtsårinlaituri). Tienviitan alla on musta kyltti "Bengtsår, Leirisaari".
  4. Aja hiekkatietä n. 500 m, kunnes tulet rantaan, missä olet (toivottavasti) sopinut ennalta tapaavasi leiriväen.

Jos näet oikealla puolellasi Suomen teologisen opiston, olet ajanut Bengtsårin tienhaarasta n. kilometrin ohi. Jos teologinen opisto näkyy vasemmalla puolellasi, olet kääntynyt Santalan Kartanontielle sen väärästä päästä ja ajat sitä nyt itään päin; aja vielä kilometri, niin Benkun tienhaaran pitäisi tulla vastaan. Jos löydät itsesi Hangosta, olet ajanut molemmista Santalan tienhaaroista ohi; käänny takaisin ja yritä olla tällä kertaa tarkkaavaisempi.