LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Yleisiä

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

-Vessassa kävijöitä voi ilahduttaa viemällä sinne lämmintä vettä
-Vessassa käytyään ja ennen syömään menoa kaikki pesevät kätensä vedellä ja saippualla niin vältetään tautiriskit
-Palauta tavarat oikeisiin laatikoihin ja pidä laatikot järjestyksessä
-Retkille yms. mukaan retkiEAn lisäksi punainen EA pussi kaikille
-Ohjaajilla on hyvä olla lääkelista, jossa on lista leiriläisistä jotka tarvitsevat lääkitystä ja johon laitetaan joka päivä ruksi aina kun on varmistettu että leiriläinen on saanut lääkkeensä
-Lista jossa näkyy aamu- ja iltapalavuorot, vesivuorot, puuvuorot, vessavuorot, yövahdit, saunavuorot, uimavalvojat, jne.
-Jos jossain on tulta niin lähistöllä on oltava vähintään yksi ihminen vahdissa (ei leiriläinen). Koskee myrskylyhtyjä, kynttilöitä, kaasuja, pataa, kaminaa, saunaa jne.
-Benkku Sofianlehto: Älä nojaa lipputankoon, se on raihnainen vanhus, joka ei kestä sitä vaan kaatuu
-Kun päivälliseltä noutaa ruokatavarat (ilta ja aamupalaa varten) täytyy tarkistaa laatikot ennen kuin vie niitä keittiöstä mihinkään. Tämä siksi että ruokia ei voi tuoda takaisin ja käyttää vaan ne laitetaan roskiin. Emme halua tuhlata ruokaa, siis tarkista listasta että ruokia on oikea määrä.
-Megakalinat on vaihdettava kerran päivässä
-Vesihanan alla ei tarvita vatia
-Puissa ei kiipeillä, paitsi the kiipeilypuussa joka on leirissä matkalla tiskipaikalta vessoille, ja siinäkin vain silloin jos joku ohjaaja suostuu tulemaan vahtimaan, max 4 lasta kerrallaan

Tästä takaisin Hiljainen tieto