LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Toimintaranta

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Toimintaranta

-Aluksi kaikki kuuntelevat saaren henkilökunnan turvallisuusohjeet. Liikkuma alue on laiturista vastapäiseen rantaan ja merisaunan laituriin mutta kuitenkin niin että on näyttävä toimintarannalta. Jos menee kauemmas niin ohjaaja mukaan.

-kajakkeihin, polkuveneisiin tai optimistijolliin EI mennä ilman pelastusliivejä ja päähine olisi myös suositeltava ettei tule auringonpistosta

-veneissä ja kajakeissa EI seistä, eikä olla kengät jalassa

-poijut merkkaavat minkä alueen sisäpuolelle melojat ja veneilijät eivät tule ja jonka ulkopuolelle uimarit eivät mene, eivät edes krokotiileilla

-ohjaajat ovat turvaveneessä vahtimassa ja nostavat ylös jos joku kaatuu. He myös hakevat takaisin liian kauas eksyvät melojat tai sitten joku melomassa oleva ohjaaja hakee.

-katoksesta löytyy pelastusliivit, pelejä, lentopalloverkko (jos se ei jo ole paikoillaan) ja hiekkalinnan tekotarpeet

-pelastusliiveihin on merkattu painorajat minkä verran ne kantavat, muista kiristää kaikki soljet ja laittaa liivit oikein päin (verkko eteen, remmi jalkojen välistä eteen kiinni ja sivusoljet kiinni)

-käytön jälkeen pelastusliivit kuivumaan nauloihinsa, vesikulkuneuvot sidotaan kiinni etteivät lähde ajelehtimaan, melat palautetaan paikoilleen

-vaatteet voi vaihtaa joko metsässä tai puuseessä

-EA-laukku mukaan, hiekasta voi löytyä lasinsiruja tai joku voi kolhia itseään muuten. Vahdi ettei EA-laatikkoon päädy hiekkaa (paikkaus kannattaa tehdä kalliolla joka on samalla syrjemmässä niin on rauhaa.) ja puhdista haavat myös hiekasta.

Takaisin Hiljainen tieto