LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Tanssivatkadutkutsu

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Intro:

Hei,

olemme järjestämässä ensi syyskuussa (22.9.2010) Autottomana päivänä Tanssivat kadut-nimistä tapahtumaa Helsingin keskustassa. Toivomme että tapahtuma herättäisi pohtimaan kaupunkitilan käyttöä ja sitä, voisimmeko viihtyä kaupunkitilassa muiden ihmisten seurassa esimerkiksi tanssien. Olemmekin pyytämässä eri tahoilta (tanssikoulut, -seurat, -järjestöt) heidän näköisiään ohjelmanumeroita (esim. tanssiesitys - työpaja tai yleisölle avoin tanssiopetus) kyseiseen tapahtumaan. Tämän vuoksi otankin yhteyttä myös Teihin.


Tämän viestin liitteenä on osallistumiskutsu tapahtumaamme. Kutsussa on lisätietoa meistä ja tapahtumasta. Tapahtuman tarkemman toteutuksen suunnittelu on vielä kesken, joten mukaan tulemalla Teillä on myös mahdollisuus vaikuttaa tapahtuman sisältöön ja yleiseen toteutukseen. Mikäli olette kiinnostuneita, voitte vastata tähän sähköpostiin tai soittaa minulle. Tätä osallistumiskutsua saa myös levittää muille tahoille, jotka voisivat olla kiinnostuneita osallistumaan tanssitapahtumaan.

Ystävällisin terveisin, Tiina Schmidt (Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, pj)

tiina.schmidt@gmail.com puh:050 324 2980


OSALLISTUMISKUTSU

TANSSIVAT KADUT – TAPAHTUMA 22.9.2010

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri

2.3.2010

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri (LUP) on valtakunnallisen lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö Luonto-Liiton piirijärjestö. LUP järjestää lasten ja nuorten luontoleiri- ja kerhotoimintaa pääasiassa Uudenmaan alueella.

Luonto-Liitto ja LUP ovat perinteisesti järjestäneet tapahtumia tai tempauksia kansainvälisenä ja joka vuosi toistuvana Autottomana päivänä eli 22.9. Tänä vuonna 2010 LUP on suunnitellut toteuttavansa Tanssivat kadut -tapahtuman. Tapahtuman kantavana ideana on kiinnittää huomiota kaupungin ilmapiiriin eli täyttää Helsingin keskustassa sijaitseva katutila/t autojen sijaan tanssiesityksillä ja workshopeilla, joita voisivat toteuttaa paikalliset tanssikoulut, seurat tai muut tanssia eri muodoissaan harrastavat tahot. Tapahtuman tarkoituksena on pohtia sitä, voisiko korttelien katutilaa täyttää liikenteen metelin ja autojen sijasta musiikki ja yhteisöllinen liikunta. Autoton päivä on osa kansainvälistä Liikkujan viikkoa 16.-22.9. Tanssin ympärille keskittyvä tapahtuma sopiikin mainiosti myös Liikkujan viikon teemaan.

Tässä osallistumiskutsussa tiedustellaan kiinnostustanne osallistua Tanssivat kadut -tapahtumaan.

Osallistuvien tahojen toivotaan valmistelevan tapahtumaan omannäköisensä esitys/esityksiä tai workshop, joka voi olla esimerkiksi yleisölle suunnattu tanssitunti. Alustavien suunnitelmien mukaan tapahtuma-alue jaetaan erilaisiin teemoihin osallistujien mukaan esimerkiksi eri tanssilajeihin perustuen. Kullakin teema-alueella osallistujat vuorottelevat. Teema-alueiden määrä määräytyy osallistuvien tahojen määrän ja tarpeiden mukaan. Esitys tai workshop voidaan mahdollisesti toistaa tapahtuman kuluessa. Yksi järjestäjä voi myös valmistella useampia esityksiä tai muuta ohjelmaa. Ohjelma voi olla myös tanssiin liittyvä keskustelu tai muu työpaja. Tapahtuma tarjoaakin tanssia harrastaville tahoille mahdollisuuden esitellä toimintaansa sekä mahdollisesti verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa.

Osallistuvien tahojen toivotaan ilmaisevan kiinnostuksensa tapahtumaa kohtaan mahdollisimman pian, viimeistään mieluiten huhtikuun 2010 loppuun mennessä. Mikäli teillä on kiinnostusta osallistua tapahtumaan toivomme edustajanne osallistuvan tapahtuman suunnitteluun kevään ja alkusyksyn 2010 aikana, jotta tarpeenne ja toiveenne tapahtuman toteutuksessa tulevat mahdollisimman pian huomioiduksi. Osallistuminen tapaamisiin ei kuitenkaan ole pakollista. Voitte ilmoittautua mukaan tapahtumaan ja sen suunniteluun ottamalla yhteyttä tapahtuman yhteyshenkilöihin. Otamme teihin vielä yhteyttä puhelimitse ja kerromme tapahtumasta lisää. Vastaamme mielellämme kaikkiin suunnitelmamme herättämiin kysymyksiin, ajatuksiin ja parannusehdotuksiin.

Ensimmäinen suunnittelutapaaminen järjestetään keskiviikkona 7.4.2010 klo 17 alkaen Pauligin huvilalla (Mechelininkatu 36, Helsinki.) Tervetuloa!


Ystävällisin terveisin,


Tiina Schmidt (pj.)

puh: 050 324 2980

tiina.schmidt@gmail.com


Terhi Niinimäki (lastentoiminnan koordinaattori)

puh: 040-165 1908

lup-lapset@luontoliitto.fi


Luonto-Liiton Uudenmaan piiri

Mechelininkatu 36

00260 Helsinki

www.luontoliitto.fi/luppi