LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Talvileiri

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mitä tehdä hiihtolomalla? Ilmoittaudu hauskalle talvileirille.


LASTEN TALVILUONTOLEIRI 18.-22.2.2013

Talven taikaa, seikkailuja ja uusia kavereita löytyy Luonto-Liiton lasten talvileiriltä! Leirillä seikkaillaan lähimaastossa ja tutustutaan talviseen luontoon, leikitään, lasketaan mäkeä, retkeillään, saunotaan ja askarrellaan. Leirille mahtuu 30 lasta, ja mukana on aina yksi ohjaaja / max. 5 lasta. Leiri on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille Luonto-Liiton jäsenille. Leiripaikkanamme toimii Luukin leirikeskus Espoossa.

Leirimaksu 125 € sisältää monipuolisen ohjelman, täysihoidon (leirillä tarjotaan maukasta kasvisruokaa), tapaturmavakuutuksen, materiaalit ja yhteiskuljetuksen Helsingistä. Majoitus sisätiloissa omassa makuupussissa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: eny@luontoliitto.fi tai p. 050 407 2969

PERHELUONTOLEIRI NUUKSIOSSA 22.-24.2.2013

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Pienissä ryhmissä puuhaillaan luonnossa perheiden kesken. Luvassa on maailmanparannuskeskusteluja, rauhoittumista luonnossa, ohjattua toimintaa sekä ennen kaikkea yhdessäoloa perheen kanssa. Leirille voivat osallistua sukulaiset vauvasta vaariin. Leirien vetämisestä huolehtivat kokeneet ja koulutetut johtajat ja ohjaajat. Leiri on tarkoitettu Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille.

Leirimaksu 100€ yli 18-vuotiaat, 70€ 3-17 vuotiaat, alle 3 -vuotiaat ilmaiseksi. Hinta sisältää: Täysihoidon, yhteiskuljetuksen Helsinki-Espoo-Nuuksio ja takaisin, vakuutukset, leiriohjelman ja materiaalit. Majoitumme mukavasti omissa huoneissa. Leiripaikkana toimii Lärkansin maja Nuuksiossa Espoossa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Petro Pynnönen lup(ät)luontoliitto.fi tai 040 - 165 1907.