LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Kesäleirit 2010

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun


LUPIN KESÄN LUONTOLEIRIT

Heinatytto.jpg

Luonto-Liitto järjestää Uudellamaalla vuosittain luontoleirejä Hangon Bengtsårissa(LUP), Espoon Kattilajärvellä(ENY ja VaLu), Vihdin Palajärvellä(VaLu) ja Helsingissä Pauligin huvilalla(LUP)

Näiltä sivuilta löydät tietoa Bengtsårin ja Pauligin huvilan leireistä.

8-12 -vuotiaiden leirit Benkussa 8-12 -vuotiaiden päiväleirit Pauligin huvilalla 12-16 -vuotiaiden leirit Benkussa Perheleirit Benkussa

Bengtsårissa, eli tuttujen kesken Benkussa, järjestämme lasten-, nuorten- ja koko perheiden leirejä. Kattilajärven ja Palajärven leireistä sinua opastavat Enyn ja Valun omat sivut.

Benkussa leiripaikkamme on ihanainen Sofianlehto kauniin tammilehdon keskellä. Leireillä eletään luonnon keskellä, seikkaillaan, tutustutaan luonnon ihmeisiin, uidaan, saunotaan, nukutaan teltoissa ja pidetään kaikin puolin hauskaa.

Katso kuvia leireiltämme

LEIREILLE ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella. Aluesihteeri Petro Pynnönen kertoo mielellään lisätietoja leireistä numerossa 09-446313 tai osoitteessa lupätluontoliittopistefi.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • nimi ja syntymäaika
  • osoite
  • huoltajan puhelinnumero leirin aikana
  • onko leiriläinen Luonto-Liiton jäsen tai perhejäsen
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat, muu erikoisruokavalio
  • muuta tärkeää, joka leirinjärjestäjän on hyvä tietää

Leireillä on sisaralennus 10€. Esim. Helsingissä sosiaalivirastosta voi hakea maaliskuussa (huomattavaa) tukea lastenleireihin.

Lisätietoja Benkusta:

© LUP