LUPin uudet nettisivut ovat osoitteessa www.luppi.fi. Suurin osa tämän vanhan wiki-pohjaisen sivuston sisällöstä on siirretty uusille sivuille. Päivittäkää linkkinne!

Navetta

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri ry

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Navetassa sijaitsee matkalla pohjoislaavulle. Se on kaksi osainen ja leireillä jos sitä käytetään niin käytetään isompaa osaa.

Kun tullaan ovesta sisälle niin tullaan suureen huoneeseen jossa on pylväitä (joihin voi sitoa asioita kiinni). Siellä luultavasti lojuu kaikenlaisia bassokajareita yms. jotka ovat toimintakuntoisia mutta eivät kyllä oikein sovellu luontoleirille...

Vasemmalla on kolme huonetta joista ensimmäisessä on jännä kammio ennen takahuonetta ja katonrajassa reikä josta näkee suureen huoneeseen. Keskimmäisessä huoneessa on kaikenlaista tavaraa ja lasinsiruja yms asioita ja sinne ei leiriläisiä rikkomaan itseään tai vaatteitaan. Kolmas huone on kanssa tavaraa täynnä.

Toinen tila on edellisen ovesta oikealle eräänlainen pienempi lisäsiipi jossa on myös sekalaista tavaraa ja huoneita.

Jos on ihan kaamea kaatosade niin loppujuhlan voi halutessaan viettää täällä vähän kuivemmassa tilassa tai sitten käyttää tätä jotenkin teemaan soveltuen jossain välissä leiriä. Navetan käytöstä sovitaan myös varauskirjan kautta.

Takaisin Hiljainen tieto